Kettlebell kopen? Pak hier je voordeel

Kettlebell is de laatste jaren razend populair geworden. Niet zo gek dat steeds meer mensen deze sport ook thuis willen gaan oefenen. Inmiddels in kettlebel zo populair dat je ze zelfs in de sportschool hebt, en het geïmplementeerd is in crossfit.

Kettlebell kun je prima thuis oefenen. Je hebt er relatief weinig ruimte voor nodig en is het net als buikspieren iets dat je makkelijk thuis kunt trainen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een beetje gezond verstand, wat ruimte om te trainen en natuurlijk kettlebell.

Naast vragen over Kettlebell oefeningen krijgen wij ook vaak de vraag, waar je het beste kettlebell kunt kopen? Om je goed antwoord te geven op deze vraag hebben we besloten om er dit blog over te schrijven.

Inhoud van dit artikel

In je lokale sportwinkel

Niet het makkelijkste maar voor velen nog altijd wel de manier om iets nieuws te kopen. Gewoon in de sportwinkel, natuurlijk wel bij de lokale sportshop bij jou in de buurt. Kettlebell kun je tegenwoordig overal kopen. Je hebt ze in verschillende maten, kleuren en natuurlijk gewichten.

Grote kans dat de sportshop bij jou om de hoek kettlebell verkoopt. Het voordeel hiervan is dat je ze in het echt kunt zien, voelen, even testen en je kunt natuurlijk advies aan de sportshop medewerker vragen. Nadelen van kettlebell kopen bij de sportshop zijn onder andere, het feit dat je ze naar huis moet brengen. Afhankelijk dus van welke gewichten je neemt. Maar lastig als je een paar setjes wilt kopen om te kunnen variëren met het aantal kilo’s.

Ook wordt er tegenwoordig in fysieke winkels nog maar weinig korting gegeven. Met online shoppen kun je veel meer voordeel op je aankoop krijgen en je hoeft ze niet zelf naar huis te brengen, want het wordt meestal gratis thuisbezorgd.

Online kettlebell kopen is wat wij adviseren. Mocht je ze toch echt eerst willen zien en testen etc. Dan stel ik voor dat je dat gewoon bij de sportshop bij jou in de straat of buurt doet. Om vervolgens met lege handen naar huis te gaan en ze tegen een betere prijs thuis online te bestellen.

Online kettlebell kopen

Wat je ook online besteld, meestal zijn er flinke kortingen te vinden. Je kunt met online shoppen immers veel geld besparen. Een ander voordeel is dat je bestelling thuisbezorgd krijgt. Wat met zware kettlebells erg handig is.
Daarnaast kun je online ook beter vergelijken dan in een fysieke winkel. In de sportwinkel bij jou in de buurt. Hebben ze waarschijnlijk maar een merk, en kun je dus niet de verschillen vergelijken tussen alle merken en varianten binnen de kettlebell sport.

Online kan dit wel. Er zijn veel online sportwinkels waar je eerst op je gemak kunt kijken welke soorten er zijn. Je kunt makkelijk prijzen vergelijken en reviews lezen van anderen die de kettlebells al hebben gekocht. Zo kom je er beter achter of iets een goede aankoop is of niet.

Besparen op het kopen van kettlebell

Daarnaast kun je meteen ook voor voordeel shoppen en geld besparen door via een kortingswebsite een korting te vinden. Bij Bespaardeals hebben ze een groot aanbod van diverse winkels. En kun je naast het specifiek zoeken op winkelnaam, ook zoeken op categorieën. Zo kom je binnen enkele ogenblikken te weten waar je met voordeel kunt kopen en zo veel geld besparen kunt.

Omdat Kettlebell zo ontzettend populair is, kun je deze tegenwoordig niet alleen bij online sportwinkels bestellen. Maar bijvoorbeeld ook bij Bol.com Omdat dit online warenhuis groot inkoopt. Kunnen ze Kettlebell tegen scherpe prijzen aanbieden. Op deze website vind je een kortingscode voor bol.com