Kettlebell training en voeding

Kettlebell training is een geweldige manier om je lichaam te trainen en spiermassa te kweken. Er zijn kettlebells is allerlei maten en gewichten, dus voor iedereen is er een manier om een kettlebell training te doen.

Het is echter niet voldoende om alleen maar te trainen. Wat is daarbij eet is superbelangrijk en voor 80% verantwoordelijk voor je resultaat.

Het is als je spiermassa wilt opbouwen heel belangrijk om voldoende proteine binnen te krijgen en dat is voor veel mensen niet zo gemakkelijk.

Een eenvoudige manier om dat wel voldoende binnen te krijgen is met proteineshakes en dan bijvoorbeeld de voedingsshakes van Herbalife.

Deze bevatten alle voedingstoffen die je nodig hebt en niet veel kcal.

Je kunt de shakes gebruiken als ontbijt, voor je training en als herstel na je training.

Er zijn “ gewone” Herbalife shakes die plezier sporters kunnen nemen om ook voldoende voedingsstoffen en proteine binnen te krijgen en er is ook een hele lijn voor serieuze sporters de Herbalife24 sportlijn.

Deze laatste lijn heeft fantastische producten om voor, tijdens en na je kettlebell training te gebruiken.

De verhouding van koolhydraten, vetten en proteine is helemaal afgestemd op wat voor sporters het beste is. Deze produkten worden dan ook door topsporters gebruikt.

Het meest gebruikte Herbalife product voor mensen die aan krachttraining is de Herbalife24 Rebuild Strenght. Dit is een shake die wordt gebruikt als herstelshake na krachttraining.

Er zit maar liefst 25 gram proteine in. Het is een herstelshake met toegevoegde L-Glutamine en BCAA’s. Je kunt de shake klaarmaken met water en het heeft een heerlijk romige chocoladesmaak.

Omdat je de shake met water kunt aanmaken, kun je heel gemakkelijk een shakebeker met poedercontainer meenemen. Je doet de poeder onderin het poeder compartiment. Als je klaar bent met trainen schroef je het compartiment er af, gooit 250 ml water in je shakebeker, gooit de poeder erbij, even heel goed en krachtig schudden en je herstelshake is klaar!

 

Karin Klaver van www.shapecare.nl

Plaats een reactie