Kortere workout tijden, meer resultaat

 

Niets is vervelender dan veel en lang sporten zonder resultaat te zien. Dit is ook de reden waarom veel mensen enthousiast beginnen met sporten maar na enige tijd weer afhaken en het opgeven. Ze hebben het gevoel dat het niet werkt en ze raken geen kilo’s kwijt. Ondanks dat ze toch elke week een uur tot anderhalf uur sporten op een dag.

 

Gelukkig hoef je dankzij de kettlebell geen tijd en moeite meer te verspillen om vet te verbranden. Sterker nog, het trainen met een kettlebell verminderd de tijd enorm die je nodig hebt om resultaten te behalen. Met een kettlebell hoef je namelijk niet langer dan 30 minuten te trainen voor goede resultaten.

Dit biedt een mooie uitkomst voor mensen die weinig tijd hebben om te sporten. 2 of 3 keer trainen met een kettlebell voor 20 tot 30 minuten is voldoende om maximale resultaten te behalen. Dit betekent dat je met 30 minuten aan kettlebell oefeningen al een voldoende portie aan sport binnen krijgt.

Lees op deze pagina waarom je maar zo kort hoeft te trainen met een kettlebell.

 

En meer dan 2 tot 3 keer sporten in de week is echt niet nodig. Binnen 3 weken zal je hierdoor al strakkere buikspieren krijgen.

Kilometers joggen of een uur op de crosstrainer bezig zijn is niet meer nodig. Natuurlijk mag je dit gewoon blijven doen als je dit leuk vind. Maar wanneer je hier liever niet mee bezig bent en niet teveel tijd wilt besteden aan sport, dan raad ik het je aan om te beginnen met kettlebell oefeningen.

 

Klik hier wanneer je wilt beginnen met kettlebell trainingen.

Plaats een reactie